حسابداری در کرج | بررسی ویژگی های یک حسابدار خوب | بخش اول : حسابداری، در هر کسب و کاری بسیار حساس و مهم است. اشتباهات هرچند کوچک حسابداران می تواند منجر به ضررهای مالی بسیار زیادی برای سازمان شود. همچنین درایت و مهارت یک حسابدار می تواند سهم بسیاری در افزایش سود مجموعه داشته باشد و در درازمدت موجب افزایش ثروت صاحبان سهام شود.
حسابداری در کرج و نگاهی به ویژگی یک حسابدار
هر حسابداری می خواهد در کارش موفق باشد، پیشرفت کند و سمت مدیر مالی مجموعه را به دست آورد و درآمد بیشتری کسب کند.
برای رسیدن به این نقطه لازم است مهارتهایی را درخود پرورش داده و تقویت کند.
با آنکه حسابداران، متناسب بانوع شرکت یا مؤسسه ای که در آن مشغول به کار می شوند، وظایف متفاوتی خواهند داشت اما به طور کلی می توان گفت داشتن تعدادی از مهارتها به صورت عمومی برای یک حسابدار موفق ضروری است.
حسابداری در کرج بررسی حسابدار موفق
اینجا به ده ویژگی عمومی حسابدار موفق اشاره می کنیم:
1. داشتن تحصیلات دانشگاهی مرتبط
داشتن تحصیلات دانشگاهی در یکی از رشته های حسابداری، مدیریت یا اقتصاد موجب میشود حسابدار اطلاعات علمی کافی در زمینه کار خود داشته باشد.
2. تمرکز کامل بر یک یا دو شاخه حسابداری علاوه بر آشنایی کلی با همه انواع حسابداری
حسابداری انواع گوناگونی دارد مانند حسابداری مالی، حسابداری صنعتی، حسابداری دولتی.
بهتر است حسابدار علاوه بر آشنایی کلی با انواع مختلف، تمرکز خود را روی یک یا دو شاخه حسابداری بگذارد. این تمرکز موجب می شود تجربه بالایی در همان شاخه پیدا کند و به عنوان یک متخصص در آن زمینه شناخته شود.
3. آشنایی کافی به فناوری اطلاعات، کار با نرم افزارهای حسابداری و تسلط به آفیس مایکروسافت
امروزه در همه شرکتها و سازمانها، نرم افزارهای حسابداری به عنوان ابزار مدیریتی و مالی مورد استفاده قرار می گیرند. پس نیاز است حسابدار با نحوه کار این نرم افزارها آشنایی داشته باشد. توانایی استفاده از برنامه های آفیس مایکروسافت در تهیه گزارشهای تحلیلی و آماری یک امتیاز مثبت برای حسابدار قلمداد می شود.
4. قدرت بالای تجزیه و تحلیل اطلاعات و محاسبه دقیق سود و زیان شرکت
از وظایف یک حسابدار، تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی شرکت و تهیه گزارشهای مدیریتی است. گزارشهایی که به مدیر و صاحبان سهام نشان دهد آیا کسب و کارشان سودده است یا خیر. نیاز است حسابدار قدرت تحلیل و نتیجه گیری صحیح بر اساس اطلاعات مالی شرکت را داشته باشد.
5. آشنایی کامل با حسابداری حقوق و دستمزد، قوانین کار و روش محاسبه حقوق پرسنل
یکی دیگر از وظایف حسابداران، محاسبه حقوق و دستمزد پرسنل سازمان است. البته می توان گفت حسابداری حقوق و دستمزد خود یک شاخه تخصصی از حسابداری است. ولی بهتر است همه حسابداران با این مقوله آشنایی کافی داشته باشند. اطلاع از قوانین و بخشنامه های مرتبط با نحوه محاسبه حقوق پایه، اضافه کاری، دیگر مزایا و کسور میتواند مهارت حسابداری حقوق و دستمزد را به یک حسابدار اضافه کند.
جهت مشاهده ادامه مطلب
حسابداری در کرج | بررسی ویژگی های یک حسابدار خوب در بخش بعدی با ما همراه باشید
اشتراک
گزارش
نظرات من